meeKLEURen?

Wil jij ons financieel steunen?

IBAN van anbi-stichting ‘KLEURmorfose’: NL10ABNA0565104144

(KLEURmorfose is de stichting achter KLEUR en heeft als doel: Christus zichtbaar maken. In individuele levens – in relaties – in de buurt).

Wil jij meer KLEURrijke informatie/ KLEURkring bezoeken/ wekelijkse nieuwsbrief? Mail: KLEURkerk@gmail.com

of vindt ons op Facebook.

 

Wat bieden we aan als KLEUR:

  • op ZONDAG ‘Open Hemel’ experimentele KLEURkerk

Elke zondag hebben we Open Hemel-viering in KLEURinspiratie-cafe (Copernicuslaan 4a).

Via een creatief format (met interactie) stappen we het grote Avontuur in. We zingen samen, hebben mededelingen en een inspirerende KLEURspraak.

Start 17:00 (inloop: 16:30), einde 17:45, start Hemelse Lekkernij (eenvoudige maaltijd). Geef je op voor nieuwsbrief: KLEURkerk@gmail.com.

  • op DINSDAGAVOND, WOENSDAGAVOND en ZATERDAGOCHTEND KLEURkring(en)
  • op DONDERDAGAVOND KLEURkring mannen (‘Heilige Hanen’)
  • op VRIJDAGAVOND KLEURkring vrouwen (‘KLEURladies’)

Eens in de 14 dagen hebben we onze KLEURkringen. Een kring is een groep van maximaal 12 mensen, waar we langzaam ontdekken wie de grote gulle Gever is, hoe Hij zich in deze wereldgeschiedenis heeft laten zien en wie wij zijn, Zijn kinderen. We lezen boeken (met zingevings en spirituele thema’s). We bestuderen ook de 66 boeken van de Jezus-bibliotheek (ook wel de bijbel/ biblia/ boeken genoemd). Zo vieren we vreugdevol met elkaar. We praten, we delen zienswijzen en denkwijzen, we zingen met elkaar. En we bidden KLEURrijk voor en met elkaar,
de een wat expressiever en opener dan de ander :-). Want we zijn gemaakt voor een voortdurend gesprek met de grote gulle Gever.

pic-site3pic-site4pic-site2

We komen in de kringen bij elkaar vol vreugde want we komen meer en meer tot leven. Het is werkelijk een avontuur. We leren Hem steeds dieper kennen en leven in Zijn liefde, Zijn vertrouwen en Zijn hoop. Vervullende verdieping komt langzaam dichterbij.

We doen dit in alle eerlijkheid. Eerlijke spiritualiteit is een vereiste. Natuurlijk allemaal binnen de grenzen die je zelf bepaalt. We houden van het respecteren van grenzen.

Zo worstelen we eerlijk met het leven en staan we vreugdevol naast elkaar. We belichamen voor elkaar hoe de grote gulle Gever over ons denkt. Hij geeft heel veel, en dit heeft niet met onze prestatie of ons harde werken te maken. Louter en alleen omdat Hij van ons houdt. En Hij heeft dit laten zien.

pic-site6pic-site1pic-site5

We vertrouwen op Zijn woorden, dat Hij heeft gezegd: ‘Ik ben in jullie midden’
‘Ik zal jullie niet alleen laten’pic-site7

Omdat Zijn karakter te vertrouwen is.
Zo groeien we in relatie met Hem en met elkaar.
Speels… creatief.

En we beoefenen de KLEURoefeningen.

 

 

  • COACHING, CURSUSSEN EN WORKSHOPS – We doen aan grenzen-coaching, we geven zingevingscursussen en organiseren ontmoetings-workshops (op basis van o.a. het boek ‘Weet hoe je ontmoet’ van psycholoog Henry Cloud).

We gaan alleen en met elkaar op weg,
het Avontuur tegemoet.

Voel je welkom om je aan te sluiten bij de KLEURgenoten.

Het logo-internet-alleenKLEURteam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *